Comença la tardor amb energia i vitalitat

Després de les vacances d'estiu és normal que ens costi tornar a la rutina. Les vacances són un moment de relax en què ens alliberem de les responsabilitats i les presses del dia a dia. Un temps en què tenim l'oportunitat de gaudir d'activitats fora de la rutina habitual i escapar de les tensions de la vida diària.

Una de les raons per les quals ens costa tornar a la rutina després de les vacances d'estiu pot estar relacionada amb la falta de vitamines. Durant les vacances, sovint canviem els nostres hàbits alimentaris i potser no prestem tanta atenció a una dieta equilibrada com ho faríem en altres èpoques de l'any. Això pot portar a una deficiència de vitamines i altres nutrients, cosa que pot afectar la nostra salut, tant física com mental.

Tot plegat ens pot portar a experimentar una sèrie de símptomes que fan que ens sentim més cansats, letàrgics i amb falta d'energia. Alguns exemples de com la manca de vitamines pot influir en aquesta transició inclouen:

  • Falta d'energia: Les vitamines del grup B són essencials per a la producció d'energia. La manca d'aquestes vitamines pot portar a la fatiga i la falta de motivació per enfrontar les responsabilitats diàries.
  • Dèficit de vitamina D: Les vacances d'estiu sovint implica exposar-se al sol, que és una font important de vitamina D. En tornar a la rutina, si no continuem rebent prou exposició solar o no mengem aliments rics en vitamina D, això pot afectar el nostre estat d'ànim i la nostra salut en general.
  • Falta de concentració: Les vitamines com la vitamina C i la vitamina E són antioxidants i ajuden a mantenir el cervell saludable. La seva manca pot afectar la concentració i la capacitat per afrontar tasques mentals.
  • Empitjorament de l'estat emocional: La manca de vitamines pot influir en l'estat emocional, augmentant els símptomes d'ansietat o depressió. Això pot fer que la tornada a la rutina sigui encara més complicada.

Quins són els complements vitamínics i els nutrients que aporten vitalitat?

Destaquem:

  • Vitamina C: Actua com a antioxidant i ajuda el cos a absorbir el ferro dels aliments. A més, contribueix a reduir la fatiga i millorar el sistema immunitari.
  • Zinc: El zinc és un mineral essencial amb diverses funcions importants a l'organisme. Aquestes inclouen suportar el sistema immune, contribuir a la cicatrització de ferides, mantenir la salut ocular, influir en les funcions cognitives, mantenir la salut òssia i participar en la metabolització dels nutrients. 
  • Vitamina D: Juga un paper rellevant en l'absorció de calci i en el manteniment de la salut òssia. També s'ha associat amb un augment a l'energia i l'estat d'ànim.
  • Ginseng: És una planta utilitzada tradicionalment per augmentar l'energia i la resistència. Podeu millorar la funció cognitiva i reduir la fatiga.
  • Gelea reial: La gelea reial és un producte natural produït per les abelles. És molt rica en nutrients i és revitalitzant en casos de fatiga. Alguns estudis apunten a més a l'actuació de les proteïnes de la gelea reial en el sistema immunitari.
  • Extractes de plantes i herbes: Algunes formulacions de complements inclouen extractes de plantes i herbes com l'equinàcia, el ginkgo biloba, l'herba de Sant Joan que milloren la funció cognitiva.

Tots aquests components, combinats amb una alimentació equilibrada i un estil de vida saludable, poden ajudar a millorar la vitalitat i proporcionar més energia.Arkopharma Vitamina C 1000 mg + Zinc 20 comprimits efervescents
La fórmula d'aquest complement amb vitamina C i zinc amb gust de taronja reforça les defenses, protegeix les cèl·lules del dany oxidatiu, disminueix el cansament i la fatiga. La Vitamina C i el Zinc contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari i a la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu. La vitamina C actua protegint les cèl·lules de l'atac de toxines com el monòxid de carboni i les nitrosamines que s'ingereixen en els aliments com els espinacs, alguns peixos i els embotits fumats. Intervé en la formació del col·lagen, millora l'absorció del ferro i protegeix el teixit connectiu i de les articulacions. Millora els sistemes de defensa immunològica davant l'atac de virus i bacteris. A més, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.


Arkoreal gelea reial vitaminada en ampolles
Un complement alimentari a base de gelea reial i vitamines naturals que et proporcionaran energia i vitalitat, per ajudar-te a mantenir-te actiu en el teu dia a dia. No conté sucres afegit i per tant és apte per a diabètics.


Arkoreal Gelea Reial + Ginseng 
Complement en ampolles que ajuda a combatre el cansament, la fatiga, augmenta la resistència física i enforteix el sistema immunitari.


Arkovital
Primera combinació de vitamines i minerals extrets exclusivament de fruites i plantes, 100% d'origen vegetal, sense components químics i sense vitamines artificials afegides. 

T'esperem a la farmàcia per aconsellar-te sobre la millor manera de cuidar la teva salut i benestar.