Ganes d’estiu? T'ajudem a posar-te en forma en només 8 setmanes

Tenim moltes ganes que arribi l’estiu, i sobretot, tenim ganes de rebre’l amb el millor aspecte possible per gaudir-lo plenament. Per això a la Farmàcia Adzet hem preparat uns programes personalitzats de 8 setmanes per perdre pes, reduir la cel·lulitis o ambdues coses alhora amb un pla combinat per perdre pes i actuar contra la cel·lulitis.

Es tracta d’unes pautes de només 8 setmanes mitjançant les quals obtindràs un pla dissenyat exclusivament per a tu per assolir els objectius que busques.

Si vols perdre pes

Tractament per perdre pes en 8 setmanes

Si vols perdre pes t’ajudarem a fer-ho de forma saludable i sostenible. El programa que t’oferim es basa en una combinació de tractament oral i tòpic que t’ajudarà a cremar calories, mobilitzar el greix corporal i evitar la retenció de líquids per ajudar-te a perdre pes de manera efectiva.

Si vols reduir la cel·lulitis

Tractament de 8 setmanes per reduir la cel·lulitis

El programa per reduir la cel·lulitis té com a objectiu prevenir la seva aparició o, en el cas que ja n’hi hagi, millorar la textura de la pell i reduir la pell de taronja. Aquest tractament inclou una combinació de productes específics per tonificar la pell i millorar la circulació sanguínia. Abans, et farem un test per conèixer el teu tipus de cel·lulitis.

Si vols perdre pes i alhora reduir la cel·lulitis

Perdre pes i reduir la cel·lulitis

Finalment, si busques perdre pes i reduir la cel·lulitis pots optar per un programa que combini les dues opcions amb un tractament oral i tòpic per ajudar-te a aconseguir els teus objectius de forma efectiva i saludable.

Com ja hem dit, les pautes són totalment personalitzades. Per això et recomanem que demanis hora trucant a la farmàcia al 93 803 09 47 o bé per whatsapp a través d’aquest enllaç.

Complements alimentaris i tractament tòpic per aconseguir el teu objectiu

LINEATAB

Complement alimentari en comprimits d'acció termogènica que ajuda a l'equilibri del pes corporal. Sense gluten, sense sucres.

L’acció de SINETROL® Xpur, una barreja d'extractes naturals amb acció termogènica i a la biotina, que estimula el metabolisme dels macronutrients, afavoreix la utilització dels greixos com a font d'energia per part de l'organisme. A més, l'extracte de figa de moro NeOpuntia® ajuda a reduir l'absorció de greixos i, per tant, a disminuir les calories de l'alimentació. Aquesta barreja d’actius ajuda a equilibrar el pes corporal i a remodelar la silueta. 

AGE FORMULA BODY REVOLUTION

Complement alimentari amb fórmula d'acció 4 en 1 que actua obre les imperfeccions de la cel·lulitis gràcies a l’acció combinada del col·lagen Verisol®, l’inositol i la centella. Aporta densitat, elasticitat i fermesa a la pell de tot el cos, alhora que contraresta les imperfeccions de la cel·lulitis. Sense gluten, sense sucres.

DRENA FLUID

Complement alimentari a base d'extractes de te verd, bedoll, melilot i vellosilla amb acció depurativa i antioxidant que exerceix una important acció drenant sobre els líquids. L’acció sinèrgica del melilot sobre la microcirculació millora la capacitat de drenatge dels teixits, mentre que el te verd exerceix una acció antioxidant i afavoreix el metabolisme dels greixos, fet que contribueix a equilibrar el pes corporal. Sense gluten, sense sucres.

CREMA REMODELADORA CORPORAL

Crema corporal d'acció liporeductora, aprimadora i remodeladora de la silueta. Amb extracte d'algues vermelles, carnitina i cafeïna els seus actius estimulen la lipòlisi i redueixen la lipogènesi. Alhora, contraresta les imperfeccions causades per les adipositats localitzades. A més, conté pectines amb acció allisant, per a una pell visiblement més ferma i compacta. Textura rica de fàcil aplicació.

TRACTAMENT NIT LIPOREDUCTOR INTENSIU

Tractament de xoc en emulsió fluida d'acció aprimant, drenant i reafirmant. Contraresta l'acumulació de greix a les zones més crítiques. Amb extracte de maca, pebre rosa, carnitina i cafeïna.

Una fórmula súper concentrada per a un tractament liporeductor intensiu. Durant la nit vehicula actius innovadors d'acció lipolítica intensiva a les capes més profundes de l'epidermis. La triple acció de l'extracte de maca activa la lipòlisi i inhibeix la lipogènesi, reduint les adipositats localitzades (acció aprimant), estimula la microcirculació i redueix la permeabilitat vascular (acció drenant i anticel·lulitica) i enforteix l'estructura de la dermis (acció reafirmant i tonificant). L'efecte fred-calor del tractament exerceix una acció estimulant sobre la microcirculació per afavorir l'eliminació de líquids. 

GEL ANTICEL·LULÍTIC DRENANT GLOBAL

Gel crema de textura fresca, lleugera i de ràpida absorció per afavorir el drenatge dels líquids, contrarestar-ne la retenció i les imperfeccions de la cel·lulitis. Amb extracte de pebre rosa, troxerutina i cafeïna.

Una combinació exclusiva d'actius per a una acció drenant i un efecte global davant de la cel·lulitis. Actua sobre els diferents factors que la causen: acumulació de greix, retenció de líquids i alteració de la microcirculació. L'acció sinèrgica del pebre rosa i la cafeïna limiten la formació d'adipòcits madurs, contraresten l'emmagatzematge de nous lípids i dissolen l'acumulació de greix que causa la cel·lulitis en blocs més petits i, per tant, més fàcils eliminar. La troxerutina completa l'acció: drenant, vasoprotectora i antiinflamatòria, contraresta l’edema i la inflamació.

Reserveu una cita per telèfon al 93 803 09 47 o per whatsapp a través d'aquest enllaç. Us esperem!