THE LAB, una nova manera per cuidar la pell que habites

THE LAB farmàcia Adzet

Sabies que només un 25% de l'envelliment cutani està marcat per la nostra dotació genètica? Tota la resta recau en l'exposoma, és a dir, en tots aquells factors externs, ambientals i d'exposició a què estem sotmesos des que naixem fins que morim i que condicionen la nostra salut cutània. La radiació solar, el clima i la contaminació, el tabac, la nutrició, l'estrès i les rutines cosmètiques inadequades fan que la pell s'alteri constantment.

El concepte de cura de la pell està canviant, ho veiem cada dia a la farmàcia. Actualment, les arrugues passen sovint a un segon pla per donar protagonisme a una pell sana i de qualitat. Està demostrat que una pell saludable és el puntal per tenir una pell bonica. Però el fet és que cada vegada hi ha més alteracions i patologies associades a la pell. Per això ens agrada molt la filosofia per a la cura de la pell de THE LAB, un laboratori dermofarmacèutic que posa el focus en la SALUT de la pell i que basa es basa en:

  • La prevenció per construir una pell saludable i forta, capaç d'enfrontar-se al ritme de vida trepidant en què estem immersos, als cada dia més cruents factors externs i, per descomptat, al pas del temps.
  • La protecció per preservar les nostres cèl·lules en perfecte estat i mantenir el funcionament dels mecanismes de reparació cutània per tal de corregir totes les alteracions que es produeixen en el dia a dia.
  • L’eficàcia basada en l'evidència científica i en el rigor que caracteritza la professió farmacèutica, desenvolupant fórmules adequades a les necessitats de cada persona i per a cada moment de la seva vida.

La importància del microbioma cutani

THE LAB tampoc perd de vista conceptes tan importants com el de mantenir en perfecte estat el microbioma cutani, conegut com la quarta capa de la pell. El microbioma cutani són tots els microorganismes que habiten en la pell. Està demostrat que ens protegeix físicament i químicament, estimula el nostre sistema immunitari cutani i regula el funcionament de la pell.

La funció de la barrera cutània

Avui dia sabem que l'estat de la barrera cutània està íntimament lligat amb moltes alteracions i patologies cutànies i és essencial per a una pell sana i de qualitat. El seu grau de permeabilitat ens protegeix no només de l'entrada de microorganismes patògens, sinó també de potencials irritants i al·lèrgens. A més d'exercir una funció molt rellevant en la pèrdua d'aigua transepidèrmica mantenint la hidratació i l'elasticitat de la pell.

Evitar la inflamació latent


Un altre pilar bàsic que sustenta la nova filosofia de la cura de la pell és el manteniment dels mecanismes reparadors cutanis que en el dia a dia es veuen anul·lats i alentits pels radicals lliures que es produeixen a conseqüència d'aquest exposoma cada dia més intens al que ens enfrontem; la radiació solar, la contaminació, la pol·lució i el nostre estil de vida produeix un estrès oxidatiu a la pell que provoca una inflamació subclínica i latent que s'apodera de nosaltres a mesura que passen els anys.


Per això és necessari el desenvolupament de productes dermatològics que tinguin en compte tots aquests pilars com a eix central de la nova filosofia de la cura de la pell. Fórmules que previnguin, protegeixin i siguin eficaces i respectuoses per mantenir la salut cutània en perfecte estat. Fórmules que tenen cura d'aquest temple, d'aquell lloc on habites: LA TEVA PELL.

THE LAB ha desenvolupat una línia de productes eficaços i respectuosos que eviten que la pell es vegi artificial i que aposta per rutines senzilles que aconsegueixen que la pell funcioni de veritat.


Neteja
THE LAB t’ofereix productes formulats per netejar la pell de forma suau però eficaç, sense deslipiditzar-la, sense agredir-la, sense renunciar a la sensorialitat i mantenint la funció barrera cutània en perfecte estat com a primer escut protector.

Tractament
Rutines senzilles i alhora efectives, adequades a cada persona i a cada moment. Amb un ventall de possibilitats amb diferents productes, textures i indicacions.

Específics
Productes per a quan calgui una renovació cutània segura sense renunciar a una pell lluminosa, radiant i de textura millorada.

A nosaltres ens va enamorar des del primer moment. Ara et convidem a la farmàcia perquè vinguis a provar-la i la gaudeixis en primera persona. Ja saps que a Farmàcia Adzet et proporcionem un servei integral que va més enllà de la simple venda de productes. Estem compromesos amb el teu benestar i satisfacció i ens complau oferir-te assessorament personalitzat perquè trobis els productes que millor s'ajustin a les teves necessitats.