Filosofia

Benvinguts a la farmàcia Adzet

La nostra farmàcia és un espai on sentir-te còmode i acollit, on ens pots dipositar la teva total confiança, ja que el nostre objectiu principal és sumar junts per a la teva salut i la de la teva família.

Som un equip professional que anem més enllà de la farmàcia tradicional. L’assessorament i el tracte personal són la nostra prioritat per garantir la millor solució a cada repte que ens plantegis.

La farmàcia Adzet va ser inaugurada l’any 1974, al nº 7 de l’Avinguda Barcelona, pel Dr. Tomàs Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacològia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona.

Actualment ens trobem en el nº 9 de la mateixa avinguda. Des dels nostres inicis, hem conviscut i crescut amb el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia adaptant-nos a les seves necessitats.

Des del 1977, l’Elena Adzet Panadés, llicenciada en Medicina i Farmàcia i amb un màster en Nutrició, segueix amb el mateix esperit que el seu pare, sumant amb el seu equip per oferir el millor servei a tots els clients.

Des del 2017, la Clàudia Tresserra Adzet, llicenciada en Farmàcia, es suma a la farmàcia Adzet i a la tradició familiar que, en breus, complirà els 50 anys.