Vols ressuscitar el color del teu cabell?

Cabells tenyits

Cada vegada que ens tenyim el cabell pateix, es torna fràgil, apagat i difícil de pentinar. A aquestes agressions es sumen als UV, la pol·lució, la calor dels assecadors o planxes i els rentats amb aigua amb calç, que debiliten i apaguen el color, fent que a la llarga la brillantor, la lluminositat i el color desapareguin, perdent el seu poder embellidor. Per solucionar aquest problema, t’ aconsellem Phytomillesime, el concentrat que neix de la recol·lecció de la flor de la pomera.  

 

PHYTOMILLESIME

“L’expert del cabell,

embelleix el cabell tenyit o amb metxes

gràcies a un tractament sense aclarit, protector i hidratant

per a un cabell més bonic que mai” 

 

És un concentrat de bellesa formulat amb extractes de flors i fruits de la pomera, per reforçar tota la bellesa del cabell tenyit. Reforça la fibra capil·lar restaurant la barrera lipídica del cabell. En restaurar la barrera lipídica del cabell, Phytomillesime torna la fibra capil·lar més forta, hidratada i resistent. L'efecte sobre el cabell és espectacular: més suau, flexible i adquireix brillantor. El pentinat es torna més fàcil i el crespat més controlat.

 

El millésime neix de la recol·lecció de flors de pomera, d'una fragilitat extrema. Els fruits i flors aporten els seus beneficis, gràcies a un destil·lat únic i de gran puresa. Les escates es tanquen amb suavitat aportant al cabell una lluentor resplendent. El seu gran poder antioxidant, protegeix el color i conserva la intensitat del to.


Es vaporitza sobre el cabell humit després del xampú o sobre el cabell sec diàriament. Aroma a pruna, seguit d'un cor floral de nard amb tocs de flor de vainilla i fusta d'acàcia.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores