Vols reforçar el teu sistema immunitari?

immunage.jpg

Sistema immunitari

El 22 de Setembre donarem lloc al canvi d’estació, la tardor, i juntament amb ella venen els canvis de temperatura. La disminució de temperatura corporal afecta a la capacitat del sistema immunitari causant una baixada de defenses que poden provocar infeccions, refredats, etc.

 

Per protegir-nos dels refredats hem de tenir un alimentació equilibrada i amb l'ajuda d'aliments fermentats. Si unim les propietats de la papaia amb la fermentació, tenim com a resultat un producte amb propietats terapèutiques molt beneficioses.

 

Immun’age és un complement alimentari a base d’extracte de Papaia Fermentada. La Papaia fermentada s’obté de la fermentació de determinats tipus de llevat del fruit de la Papaia, així millora notablement les propietats d’aquesta fruita tropical aconseguint un aliment únic i capaç de reduir l’estrès oxidatiu eliminant l’excés de radicals lliures i reforçant les defenses naturals de l’organisme.

Beneficis:

  • Estimula de forma natural les defenses
  • Ajuda a la detoxificació hepàtica
  • Disminueix l’estrès oxidatiu, eliminant l’excés de radicals lliures

Estimula la producció endògena (que s’origina a l’interior) d’enzims oxidants en funció de la demanda oxidant. 

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores