Tinc la pell atòpica i molt seca, com hidratar-me la pell?

exoderma.png

Hidratació en pells atòpiques o molt seques

Exomega és una gama experta de les pells atòpiques i molt seques. Té propietats immunorreguladores i antiirritants de les Plàntules de Civada Rhealba. A la formulació incorpora un complexe d’actius exclusius dels Laboratoris Dermatologis A-DERMA, la Filaxerine, que te propietats reparadores de la barrera cutània.

Per a una millor hidratació, es millor utilitzar un sabó i una crema especial per a pells atòpiques.

 

EXOMEGA GEL DE DUTXA

Gel de dutxa per a la higiene diària per a pells atòpiques i molt seques. És pot fer servir en nadons, nens i adults. Escuma untuosa i s’ha d’esbandir amb abundant aigua.

Sense sabó, perfum ni parabens.

 

EXOMEGA XAMPÚ ESCUMA

Xampú per a la higiene diària del cabell i el cuir cabellut de les pells atòpiques i molt seques. És pot fer servir en nadons, nens i adults. És de textura escumosa que no irrita els ulls.

 

EXOMEGA CREMA EMOLIENT

Cura emol·lient de les pells atópiques i molt seques, Per a nadons, nens i adults. De textura lleugera adaptada per a la sequedat moderada. Sensació agradable, utilitzar en períodes primaverals i estivals.

 

CYTELIUM SPRAY ASSECANT

Cura assecant, calmant i protectora de les irritacions cutànies que cursen amb maceració (zones humides, plecs cutanis i natges, etc.). Es pot fer servir tant en nadons, nens i adults.

D’ús extern (cara i cos), s’ha d’agitar abans del seu ús i polvoritzar de 2 a 3 vegades sobre la zona a tractar. No polvoritzar cap als ulls.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores