Tinc flux vaginal anormal, picor i olor desagradable a les parts intimes. Què puc fer?

bayer 1.png

Candidiasi vaginal o vaginosi bacteriana

 

Les causes més freqüents d’infecció vaginal son les bactèries, fongs i tricomones.

  • La vaginosi bacteriana és una infecció a la vagina causada per bactèries, és mes freqüent que la candidiasi vaginals i la tricomoniasi i s’associa a un flux vaginal bastant líquid, agrisat i olor a peix.
  • La tricomoniasi es caracteritza per un color groc verdós, escumós i s’associa a una mala olor, picor a la vulva i dolor a l’orinar.    

En ambdues infeccions el pH està elevat.

  • La candidiasi vaginal normalment el pH es normal o pot ser mes baix. El flux té un aspecte blanquinós, dens i espès, sense olor desagradable. Es caracteritza per picor i una coïssor intensa en la vagina i a la regió vulvar.

 

GineCanestest és un test d'anàlisi vaginal molt fàcil d'utilitzar per a dones que noten símptomes vaginals (picor, flux anormal o una olor desagradable) i que ajudarà a diagnosticar la causa.

FÀCIL D’UTILITZAR I D’INTERPRETAR A CASA TEVA.

 

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores