T’agrada maquillar-te? Has de provar aquesta línia d’alta cosmètica

TIME CONTROL.jpg

Être belle: Unió de glamour i dermatologia

La missió d’Être belle és millorar la salut de la pell i donar solucions científiques a les principals causes de l’envelliment de la pell.

Utilitzen complexos cosmètics per la protecció facial i per un maquillatge de màxima qualitat per tal de satisfer les exigències de qualsevol tipus de pell.

El maquillatge d’Être belle va més enllà que un maquillatge convencional, maquilla però a la vegada tracta. Els principis actius més utilitzats en tota la gama son: àcid hialurònic, amatista, turmalina, pols de diamant.

Être belle no realitza experiments amb animals.

 Són productes hipoal·lergènics i amb total garantia dermatològica.

Un dels productes amb més demanda comercial és la base de maquillatge Time Control:

És un maquillatge que combina la correcció amb el tractament. És un maquillatge anti-edat que conté àcid hialurònic a la seva composició. Aquest principi actiu ens ajuda a allisar i suavitzar les arrugues del rostre, coll i escot.

És un producte d’alta tecnologia cosmètica que aconsegueix un acabat fundent i uniforme. Després de l’aplicació la pell és llueix més radiant i més jove.

Dos productes en un:  

  • Per una banda el corrector professional, que s’aplica amb el pinzell que porta incorporat.
  • Per l’altra banda una base de maquillatge amb propietats anti-envelliment, que dóna color, reafirma i protegeix la pell

Time Control proporciona un acabat natural, lleuger i uniforme per tot el dia.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores