SLIM DESIGN OLI ANTICEL·LULÍTIC

Slim design d'Elancyl, primer oli anticel·lulític que també actua sobre les estries

La cel·lulitis és l’enemiga per excel·lència de la nostra silueta, però no podem deixar de banda les estries i la flacciditat de la pell.

I si poguéssim esborrar tots aquest signes amb un sol gest?

Elancyl  ha creat la primera fórmula bifàsica a base de cafeïna per tractar la cel·lulitis i amb oli de camelina que actua directament sobre les estries. A l’estar format per dues fases es dupliquen les possibilitats d’actuar amb els millors actius disponibles de la fòrmula.

 

 

Elancyl, expert anticel·lulític des de 1971, inventa un gest únic i essencial en el tractament de les imperfeccions de la pell:  Slim Desing Oli, el primer oli bifàsic global 2 en 1:

  • Fase aquosa (cafeïna+heura): Elimina el greix.

La cafeïna actua en la eliminació dels lípids (greixos) responsables dels nòduls i l’heura associada al massatge afavoreix el drenatge i reforça la fermesa i elasticitat de la pell.

  • Fase oliosa (oli de camelina): Atenua les estries i evita que n’apereixin de noves.

Suavitza la pell gràcies al oli de camelina que és l’actiu antiestries. Reforça l’elasticitat de la pell i ajuda a corregir les estries ja existents.

 

Galènica Màgica: una combinació única i una revolució sensorial en el món dels tractaments. Amb la textura d’oli sec que presenta facilita la seva aplicació que ens permet vestir-nos al moment. A més, conté un perfum delicat que potencia l’energia i afegeix una sensació tonificant i dinamitzant. 

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores