Sents o notes molèsties a les teves genives?

Dents sanes tota la vida

La teva boca es veu exposada cada dia a múltiples situacions que poden provocar problemes. La higiene bucal es una de les principals formes de preservar la nostra salut. Dins de la higiene diària no hem d'oblidar la cura de la nostra boca durant totes les etapes de la vida, ja que la manca d'aquesta podria comportar múltiples malalties.

 

Dediqui a les seves dents uns minuts d'atenció cada dia,

i els podrà conservar tota la vida.

 

L'objectiu d'una bona higiene bucal és eliminar el biofilm oral i els seus efectes nocius sobre les dents i genives. Les principals pautes a seguir són:

  • Utilitzar reveladors de placa, ja que aquests ajuden a que el biofilm oral sigui més visible  per facilitar el raspallat.
  • Netejar les dents diàriament. S’ha de realitzar almenys tres vegades al dia i pot requerir entre tres i quatre minuts. El raspall s'ha de canviar aproximadament cada 2-4 mesos, això dependrà del seu desgast.
  • Realitzar la neteja lingual. Hi han netejadors linguals especials que faciliten aquest treball.
  • Realitzar glopeigs bucals (d'ús diari o específics segons les necessitats), ajuden a aconseguir una higiene bucal completa.
  • Controlar el consum d'aliments ensucrats.
  • Acudir regularment al dentista. És aconsellable visitar el dentista perquè realitzi una revisió de la boca almenys 1-2 vegades a l'any.

 

VITIS® GENIVES COL·LUTORI

És un col·lutori bucal d’ús diari formulat especialment per prevenir i tractar el sagnat i la inflamació de les genives. Està específicament indicat pel control de la gingivitis.  


Està indicat per:

  • Persones susceptibles a patir problemes en les genives: genives inflamades, vermelles i sagnants.
  • Persones amb genives delicades o amb predisposició a desenvolupar gingivitis com embarassades, diabètics i / o immunodeprimits, fumadors, etc.
  • Apta per a persones celíaques.

 

Els dies 21 i 22 de Novembre, ens visitarà una persona especialitzada en la higiene bucal. Si tens alguna consulta, no dubtis en acudir a la Farmàcia Adzet.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores