Saps que la pell s’ha de tractar de diferent manera al matí que al vespre?

Saps que la pell s’ha de tractar de diferent manera al matí que al vespre?

Renovació cel·lular

Els tractaments de nit serveixen per reparar els danys ocasionats durant el dia i preparar-la per afrontar els del dia següent. És el millor moment perquè la pell està relaxada (no ha d’estar alerta per defensar-se del sol, la contaminació, els radicals lliures, etc.) i per això és quan es produeix la renovació cel·lular. Cap a la una de la matinada és quan aquesta renovació és més activa, produint vuit vegades més cèl·lules que durant el dia. A més d’aquesta renovació de cèl·lules es produeix un fenomen advers: s’accentua la deshidratació. Això es degut a que la barrera natural formada per les cèl·lules de la pell es relaxa durant la nit, això fa que la pell perdi la tensió, es torni més permeable i perdi més aigua de la que deuria.

 

Amb BEAUTÉ DE NUIT de GALÈNIC, s’ha creat un tractament que compensa aquesta deshidratació i potencia la renovació natural combinant actius eficaços amb una estructura galènica inèdita de gran sensorialitat. L’actiu protagonista d’aquest tractament de nit prové d’un tipus de papaia de la India. Es tracta d’un enzim (proteasa) que té la propietat de captar totes les partícules que malmeten la papaia i de participar en el remodelat i la cicatrització dels seus teixits perquè la pell es renovi contínuament. La idea d’incloure-la a una crema era molt bona, però no va ser tant fàcil. Per la seva extracció es necessita calor i aquest augment de temperatura fa que la macroproteasa es transformi en sucre i perdi les seves qualitats protectores. Per evitar-ho a Galènic van afegir al procés d’extracció un “termoestabilitzador”capaç de retardar el deteriorament de la proteasa per poder obtenir el preciós actiu. Van aconseguir la “macroproteasa caricácea”, gràcies a la qual Beauté de Nuit és capaç d’eliminar les cèl·lules mortes de la superfície de la pell, ajudant a la renovació i obertura dels canals pels quals els actius poden penetrar més fàcilment.

Beauté de Nuit és una estructura que aprofita els cicles de funcionament naturals de la pell. Aporta una hidratació intensiva i de llarga durada per tal que al despertar la pell estigui més fresca, detoxificada i descansada, aconseguint una aparença més llisa, suau i lluminosa.

Té una textura gel-crema, és de color blau cel. Té notes olfactives de lotus, mimosa i iris. Al aplicar-la se sent un confort immediat, semblant a una mascareta de nit. Beauté de Nuit no necessita d’un sèrum abans de la seva aplicació.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores