Quina diferència hi ha entre la Electroacupuntura/Bioresonància i test en sang (IgG)?

food detective.png

Intolerància alimentària

Els equips d'electroacupuntura, aseguren que poden diagnòsticar al·lèrgies i altres malalties. Es basen en els punts d'acupuntura.

Varies associacions mèdiques adverteixen contra l'utilització d'aquest tipus de màquines per falta de base científica i d'estudis.  

Les mesures d'electroacupuntura depenen de la pressió amb la qual s'aplica la sonda d'electrodos sobre la pell, quan més fort s'aplica major és la lectura del comptador. En casos d'elevada sudoració els resultats poden ser dudosos. Les medicions no són possibles després de lesions i operacions.

 

El Food Detective basta amb obtenir una gota de sang amb una punxada al dit i amb l'acció de diferents reactius podem obtenir els resultats.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores