Què fem aquest cap de setmana dels enamorats?

DIA DELS ENAMORATS.png

Dia dels enamorats

DUREX PLAY MASSAGE 2en1 SENSUAL (Per fer masatges o lubricat)

Durex Play Massage 2en1 Sensual conté Ylang Ylang, una flor cultivada en àreas de les selves tropicals de les illes de l'Oceà pacífic. És suau i sedós, i és suficientment respetuós per ser utilitzat per tot el cos, així com a zones íntimes. Té una delicada fragància d'aromateràpia per a una experiència excitant.

DUREX PLAY INSPIRATION (Diversió sola o acompanyada)

Durex té un amplia gama d'estimuladors disenyats per proporcionar tota la diversió i plaer que desitjis, tant si és sola o acompanyada. Durex Play Inspiration és un elegant estimulador amb cinc velocitats amb silicona médica, és el primer estimulador de la gama per a la penetració vaginal. La seva forma curvada está pensada per al punt G. Amb bateria recargable amb més de 4 hores. És discret i silenciós i de textura suau. Longitud total: 22 cm.

DUREX MUTUAL CLIMAX (Protecció)

Preservatius amb puntets i estríes per accelerar el clímax d'ella i amb lubricant Performa que conté un 5% de benzocaína per retrasar el clímax d'ell. És de forma anatómica Easy-on amb dipòsit. D'ample 56 mm i són transpartents. Durex Mutual Climax fa que l'olor que té no sigui incomòde, per lo que et podràs relaxar i disfrutar. L'eyaculació precoç es un problema comú, si aquets preservatius no t'ajuden, millor consultar amb un metge, pot ser una causa que necessiti atenció mèdica.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores