Què et demana la pell desprès de l’estiu?

ADZET.png

Hidratació corporal

Durant l’estiu, amb l’exposició prolongada al sol, la pell es pot ressecar, accelerar l’envelliment i sortir taques a la pell, per aquest motiu t’ aconsellem l’ús d’una crema hidratant forte i beure molta aigua al dia.

Degut a les exposicions al sol d’aquest estiu, la pell es deshidrata i comença a perdre brillantor.

 

Què envelleix la pell?

  • El sol accelera l’envelliment de la pell, per aquest motiu és molt important portar protecció solar.
  • El tabac, deteriora l’epidermis i a la mateixa vegada dóna color groc a la pell.
  • El fum, la pols i la contaminació de la ciutat també actua negativament. Una vegada a la setmana anirà bé canviar d’ambient com passejar per el camp i tractar d’oxigenar la pell.

 

Per deixar la pell tractada després de l’estiu per començar Septembre, us deixem uns petits consells:

  • Utilitzar un exfoliant corporal; netegem en profunditat i eliminem les cèl·lules mortes millorant l’oxigenació i creant noves cèl·lules. Amb l’ exfoliant, també netejarem el porus, evitant els brots d’acne i estimulant la producció de col·lagen per evitar la formació de les arrugues i de les taques.
  • Abans d’ hidratar el cos, podem utilitzar una mascareta regenerant que afinarà la pell i aportarà la nutrició necessària.
  • Una vegada fet tot el tractament de xoc, acabarem amb una hidratació en profunditat. És important hidratar i nodrir per mantenir la pell hidratada i podrem mantenir més temps la pell bronzejada. Una vegada que el bronzejat vagi marxant, és possible trobar alguna taca a la pell, s’haurà de tractar amb un despigmentant.

Per hidratar la pell, per exemple, podem utilitzar la “loció corporal hidratant forte” de la nostra pròpia marca “Adzet”.

És una emulsió que refresca i tonifica la pell, a més és de ràpida absorció. Proporciona a la pell una hidratació immediata i prolongada.  Conté:

  • Gel d’àcid hialurònic: Hidrata i regenera
  • Àcid lactobiónic: hidratant i antioxidant, millora l’elasticitat de la pell i prevé la degradació del col·lagen.
  • Mantega de karité: regenerador cel·lular natural que prevé l’envelliment de la pell.

 

S’ha d’utilitzar després del bany o la dutxa,  fent un massatge fins a la completa absorció. Anti-edat i renovadora.

 

*Serà molt important, després de l’estiu fer una exploració de totes les pigues del nostre cos, que no hagin canviat de forma, de color,... El motiu és per l’exposició del sol sense protecció, amb el temps aquestes pigues poden tenir cèl·lules cancerígenes.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores