Perquè triar un xampú sense sulfats?

Xampú sense sulfats

La majoria dels xampús contenen sulfats a les seves formulacions, per entendre’ns, actuen com a detergent encarregat d’arrossegar la brutícia. Això és el que busquem quan ens el rentem, però el problema apareix quan l’agent netejador és massa agressiu.

Els sulfats no només s’emporten la brutícia, a més destrueixen la capa “hidrolipídica” que protegeix el nostre cuir cabellut. Sense aquesta protecció natural, la nostra pell s’irrita amb més facilitat i a més segrega més greix.

 

Klorane xampú “Granada” sense sulfats

És un xampú elaborat amb “Punica granatum L”, una espècie de magrana única procedent del Marroc, la seva escorça és molt rica en tanins que fixen el color sobre la queratina i prevenen la pèrdua de brillantor.

Aquest xampú de Klorane és adequat per cabells tenyits ja que conserva i fixa el color. És el producte perfecte per utilitzar simultàniament amb tractaments de queratina (mai es poden utilitzar xampús amb sulfats durant aquest tractaments).

És un producte hipoalergenic apte per qualsevol tipus de cuir cabellut, té una alta tolerància.

Com a tractaments complementaris també hi ha un bàlsam de “granada”. Aquest s’aplicaria després de la higiene amb el xampú, es deixaria actuar uns minuts i s’esbandiria amb abundant aigua. Si vols un extra d’hidratació i lluentor, pots utilitzar la crema diària de “granada”. Aquesta s’aplica de mitjos a puntes del cabell i no s’esbandeix.

 

T’atreveixes amb el ritual de “granada”?

 

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores