Necessito un anticel•lulitic per començar l’operació “bikini”, quin puc agafar per cel•lulitis rebels?

Elancyl Slim Design.jpg

Operació “bikini”

La cel·lulitis és un problema que afecta a 9 de cada 10 dones després de la pubertat, és més freqüent en unes ètnies que en altres i no entén de talles.

La cel·lulitis o pell de taronja, és el cúmul de teixit adipós en determinades zones del cos com les cames, natges, ventre i braços.

CONSELLS PER REDUIR/EVITAR:

  • Amb l’alimentació hem d’evitar l’abús dels plats preparats, els formatges i embotits, la sal, els fregits, els sucres refinats i aliments que contenen caseïna com el iogurt i el formatge blanc. Els aliments que són adequats per combatre-la són; el peix blau, les fruites i verdures, l’arròs i la carn magra.
  • No creuar les cames al seure.
  • L’esport ajuda a combatre l’efecte pell de taronja per que es reforcen els músculs i es millora la circulació sanguínia, serveix caminar 30 minuts al dia.
  • Les cremes tenen actius drenants per lluitar contra la retenció de líquids, cremar greixos i allisar la pell. L’ ideal seria aplicar-les amb un massatge sempre de dalt a baix. La temperatura augmentarà activant la circulació i actuarà per drenar i descongestionar els teixits, provocant l’eliminació del greix.

ELANCYL SLIM DESIGN

Elancyl Slim Design té com a principi actiu el “Complejo Cafeina 3D”, capaç d’actuar en els tres factors principals de la cel·lulitis per un allisat visible des de la primera aplicació a la pell de taronja.

  • Elimina els lípids amb l’ajuda de la cafeïna.
  • Drena els teixits per alliberar l’excés d’aigua i toxines a través de la heura, reforçant l’elasticitat i la fermesa de la pell.
  • Allisa els nòduls adiposos, transformant la pell llisa, remodelada i tonificada gràcies a la salacia.

COM APLICAR:

Després de la dutxa, aplicar una dosis de l’Elancyl Slim Design amb la pell seca, i fem pressió amb les mans de forma ràpida, penetra directament i no taca la roba, la textura es molt lleugera i l’aroma molt agradable. Aplicar durant 28 dies.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores