Medicina personalitzada genòmica

Farmàcia Adzet / Eugenòmic

Medicina personalitzada genòmica

Què és la medicina personalitzada genòmica?

La marca EUGENOMIC té per objectiu ajudar a practicar una medicina personalitzada genòmica, mitjançant les seves seccions de formació, farmacogenètica, interaccions entre fàrmacs i estudi de polimorfismes genètics relacionats amb el metabolisme dels fàrmacs.

G-Nomic: Interaccions

Donada l'elevada incidència a les reaccions adverses a medicaments, EUGENOMIC ha creat g-Nomic, una base de dades d'interaccions entre fàrmacs amb hàbits de vida, la finalitat és ajudar a una millor prescripció, amb el menor risc possible a reaccions adverses, les greus conseqüències reverteixen a la salut del pacient, a més a més, d'ocasionar elevats costos sanitaris.

G-Nomic: Programa de Farmacogenètica

Facilita una terapèutica personalitzada d'acord amb els gens de cada pacient. EUGENOMIC ha desenvolupat el programa informàtic G-Nomic, que relaciona fàrmacs amb els gens directament involucrats al seu metabolisme.

Estudi de polimorfismes genètics

El metge quan demana un o determinats polimorfismes, desitja obtenir una informació clara, concisa i fàcil d'aplicar, i que es realitzin amb garantia de qualitat. EUGENOMIC ajuda i assessora la interpretació dels resultats analítics, i vincula les proves cap a centres especialitzats de prestigi, amb els quals ha establert acords de col·laboració científica i professional.

Monografies de medicaments

Hem elaborat unes fitxes de medicaments des d'un enfocament farmacogenètic. La nostra pretensió és informar sobre que SNP són recomanables estudiar, en funció dels fàrmacs a prescriure a cada pacient.

E-learning

El nostre objectiu no són els molts i bons especialistes en genòmica que hi ha en algunes de les nostres universitats, hospitals i centres de recerca, sinó que precisament aprenent d'ells, intentem fer arribar conceptes i dades pels quals ja hi ha evidència de la seva possible aplicació en la clínica pràctica, pels professionals de la sanitat amb tasques assistencials que probablement no disposen de temps o no han tingut un accés on informar-se i formar-se.

 

Font i més informació a: Eugenomic
sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores