M’han donat antibiòtic i hem produeix molèsties intestinals, que puc prendre?

probiotics.png

Protector intestinal

L’intestí és un ecosistema complex que interacciona la flora intestinal, la paret cel·lular i el sistema immunitari intestinal. Una flora bacteriana equilibrada és fonamental per el correcte funcionament perquè protegeix de l’atac dels patògens, promou la digestió i l’assimilació dels nutrients.

Els probiòtics poden ajudar a restaurar i mantenir l’equilibri de la microbiota (conjunt de microorganismes que podem trobar a la flora intestinal i altres zones del cos) beneficiosa.

A més, es important consumir probiòtics quan estem en tractament amb antibiòtics, ja que aquests destrueixen les bactèries patògenes però també poden eliminar les bactèries beneficioses. També és recomanable la seva ingesta quan tenim molèsties digestives.

L’administració de probiòtics es pot prendre tant en persones sanes com aquelles que tenen alguna patologia associada, com per millorar el sistema immune, equilibrar el sistema intestinal, com a prevenció de la diarrea del viatger, pacients amb intolerància, etc. Només tindrem precaució amb pacients amb malalties immunocompromesos.

El consum de probiòtics de forma continuada no causa cap problema ja que actua sobre la flora produint efectes beneficiosos a llarg termini.

 

 

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores