He de començar un tractament anti-caiguda, una ajuda per que faci més efecte?

phyopolleine.png

Preparador del cuir cabellut: Phytopolleine

La caiguda del cabell pot ser, tant per genètica, com per factors ambientals, psicològics,... Afecta tant a l’home com a la dona.

Per aconseguir tenir un cabell amb brillantor, suau, que estigui fort, etc. És important tenir el cabell sa, i es complicat mantenir aquest equilibri ja que el cabell és fràgil i es pot alterar per diverses causes com: estrés, insomni, dietes, assecador, el vent, raigs UVA,... i acaba perdent grossor o inclús quantitat. Si el cabell no està sa, té tendència a caure.

 

PHYTOPOLLEINE

Phytopolleine és un elixir 100% vegetal preparador/sanejador del cuir cabellut. La seva funció principal és normalitzar la flora bacteriana i micòtica (infecció per fongs) del cuir cabellut, minimitzar les alteracions i preparar aquesta zona del cabell per als tractaments que ens tinguem que fer.

S’aplica abans de rentar el cabell facilitant l’acció del xampú, tractament o medicament, d’aquesta manera tindrem el cuir cabellut més sa i les seves funcions reequilibrades i els tractaments aplicats seran més eficaços.

També està indicat, tant per a persones que tenen el cuir cabellut sa, com per a persones amb trastorns com seborrea, caspa, dermatitis, caiguda, etc.

S’ha d’aplicar obrint el cabell ratlla a ratlla i anar aplicant el producte amb l’ajuda de la cànula, fer un massatge i deixar actuar 20 minuts, després ja és pot netejar el cabell amb el xampú habitual.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores