Farmàcia a Igualada

Parafarmàcia a Igualada | Farmàcia Elena Adzet

Farmàcia Adzet | Farmàcia a Igualada | Productes de parafarmàcia

Benvinguts a la Farmàcia Adzet!

Des de la nostra farmàcia volem sumar junts per la teva salut i la dels teus.

Som un equip professional que anem més enllà que una farmàcia tradicional. L'assessorament i el tracte personal són la nostra prioritat, per garantir la millor solució a cada repte que ens plantegis.

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona.

Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels nostres inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia adaptant-nos a les seves necessitats.

Farmàcia Adzet, sumes amb nosaltres?

Des de 1977 Elena Adzet Panades, llicenciada en Medicina, llicenciada en Farmàcia i Màster en Nutrició, segueix amb el mateix esperit del seu pare, sumant amb el seu equip per oferir el millor servei a tots els clients.

Som un equip multidisciplinar en reciclatge professional constant, per tal d'oferir-te en cada moment la millor solució personalitzada.

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 20:30 hores
Dissabtes:
Matí de 9:00 a 13:30 hores

Instal.lacions Farmàcia Adzet

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores