Existeix una crema facial que hidrati, tracti les arrugues i unifiqui el to?

galenic.jpg

La crema absoluta

El nou producte de Galénic, SECRET D’EXCELLENCE CREMA, cobreix totes les necessitats facials. Corregeix tots  els signes de l’edat hidratant i reafirmant la pell per mantenir-la jove i amb una bellesa absoluta.

Un dels actius principals és l’alga de les neus, un actiu capaç de detenir el rellotge biològic i mantenir la pell eternament jove. L’alga de les neus creix als cims més alts dels glacials, lluny de tota presència humana, sobreviu en un lloc on la vida es escassa. Es troba profundament soterrada a la neu per resistir les condicions més extremes.  Aquesta alga es manté protegida en un “embolcall” fins que entra en contacte amb la pell que s’allibera per una fusió perfecta.

Altres actius que conté :

  • Vitamines (B3, E i C), per il·luminar , protegir dels radicals lliures i unificar el relleu cutani.
  • Àcid hialurònic combinat amb glicerina per un efecte hidratant i de confort absolut.
  • Agents perfeccionadors òptics per un efecte matificant perfecte i una pell més llisa.

Perquè l’alga de les neus pugui preservar tota la seva eficàcia, el Mestre formulador de Galénic ha preparat una estructura galènica a mida anomenada “Cristal Fusion”. Aquesta estructura en estrella, acull l’alga de les neus fins que entra en contacte amb la pell. D’aquesta manera es fon en cascada amb la calor de la pell.

La textura es blanca,  fina i fundent com un floc de neu amb un aroma floral discret a rosa i flor de groseller.

Consell d’utilització:

Aplicar al matí i a la nit a la cara,  coll i escot.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores