Ets de les que es protegeix el cabell del sol?

phyto.jpg

Protecció solar per al cabell

Ja hem parlat dels solars, de com protegir la pell del sol, però no podem oblidar el cabell. A l’estiu el cabell està exposat a dosis altes de sol, clor, sal...; si el descuidem és  molt possible que al setembre l’única solució sigui passar les tisores. Per això l’hem de tenir cura i protegir de tots aquests agents externs ja que són enemics del nostre cabell.

  • Phyto plage “L’originale”: Oli protector amb cera d’oliva,per cabells ultra secs i danyats. Conté filtre UV, extracte de calèndula, salze i romaní. Amb aquest oli evitem l’oxidació del color i ho mantenim en les millors condicions. Protegeix de la sal y del clor.
  • Phyto plage “Voile protector”: Vel protector amb flor de gira-sol per cabells normals i secs. Conté flor de gira-sol, lotus blanc, ametlles dolces, mantega de ilipé i calèndula. Protegeix de manera invisible sense embrutar el cabell. “Anti-sal i anti-clor.”
sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores