Estic embarassada i estic nerviosa, que puc prendre?

Sedatif.jpg

Homeopatia durant l’embaràs

L’estrès és una sensació d’angoixa, ens augmenta la freqüència cardíaca i la pressió arterial, arriba més sang als nostres músculs, les pupiles es dilaten i el sistema nerviós s’activa, va més ràpid i el nivell d’alerta augmenta fins que passa la situació d’estrès.

Quan una situació d’estrès va més enllà, apareix l’ansietat.

L’ansietat és quan no som capaços d’adaptar-nos a una situació en concret i la capacitat de tornar a l’equilibri es perd, ja no som capaços de relaxar-nos, de tornar al repòs amb lo que mantenim un augment de freqüència cardíaca, la pressió arterial alta, el sistema nerviós constantment en alerta, etc.

Davant aquest panorama el metge a de valorar l’intensitat d’estrès i ansietat, per aquest motiu un dels tractaments d’homeopatia que donen és el Sedatif.

Què és el Sedatif?

És un medicament homeopàtic utilitzat per alleujar els trastorns emocionals i l’ansietat acompanyada per possibles trastorns de son.

A més, no presenten contraindicacions ni interaccions amb cap medicament, per això es recomana per a tot tipus de pacients (nens, embaraçades i malalts polimedicats).

CONTÉ SACAROSA I LACTOSA

Més informació a:

http://www.boiron.es/medicamentos-homeopaticos/sistema-nervioso/ansiedad-estres/sedatif-pc-comprimidos#sthash.cOo4eXVS.dpuf

 

 

 

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores