Estic cansada i embarassada, hi han vitamines naturals?

Vitamines naturals

Les vitamines són substàncies que es troben als aliments, són necessàries per al nostre organisme per que el nostre cos funcioni correctament.

La carència de vitamines produeix malalties, com el raquitisme que està ocasionat per la falta de vitamina D, etc. Però algunes vitamines si les consumim en excés també poden ser perjudicials.

 

Quan hem de prendre vitamines?

Si portem una dieta equilibrada i un estil de vida saludable, no és necessari prendre cap aportació vitamínica.

En ocasions, degut a la vida actual que portem; estrés, sobrecàrregues, activitats esportives, canvis d’estacions, etc. No sempre es possible aporta totes les vitamines i minerals que el nostre cos necessita en el dia a dia

Per mantenir-nos en forma i mantenir les nostres defenses immunitàries, existeixen solucions com els complements vitamínics:

 

Arkovital Pura Energia aporta vitamines i minerals 100% d’origen vegetal procedents de fruites i plantes, sense ingredients químics ni vitamines artificials afegides, per a que l’organisme al pugui assimilar d’una forma optima.

Ajuda a mantenir la forma i la vitalitat, gràcies a les vitamines B i C, per una altra banda el Ferro, Seleni i Zinc contribueixen a reforçar les defenses naturals.

Ingredients:

  • Fruita de Amla: Rica en vitamina B i minerals.
  • Llimona: Rica en vitamina C i manganès.
  • Alfàbrega: Rica en vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8,B9, E, Ferro, crom i Zinc .
  • Guayaba: Rica en vitamina C i B6,manganès i crom.
  • Fulles de curri: Rica en Seleni i vitamina B1i B2
  • Acerola: Rica en vitamina C.

Prendre 1 comprimit al dia, en l’esmorzar.

Per nens a partir  de 6 anys, dones embarassades i en període de lactància.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores