EL DRAMA NOCTURN DEL XUMET. JA TENIM LA SOLUCIÓ!

MAM Perfect Night – Xumet

 

És de nit i estàs dormint profundament quan de cop t'espanta un soroll estrident provinent del bressol del teu nadó. On està el xumet?! Et passes hores buscant i remenant els llençols, i tot i haver-ho revisat mil vegades, de cop apareix al primer lloc on has mirat, però el nadó ja s'ha desvetllat. Et resulta familiar?

La solució és ben senzilla: el xumet MAM perfect night!

Mam ha desenvolupat un xumet de silicona amb una tetina més fina i flexible que qualsevol altre, el que dificulta la pèrdua del xumet ja que el nadó el subjecta millor. A més brilla en la foscor, el que facilita la troballa d'aquest durant la nit.

A partir de diversos estudis s'ha demostrat que els xumets massa gruixuts i durs exerceixen una pressió excessiva en les dents i la mandíbula, el que podria provocar una mal posició fins i tot de les dents que no estan en contacte amb el xumet. 

Mam perfect night és un xumet que fomenta el creixement sà de les dents i de la mandíbula, inclòs abans de que surti la primera dent. 

Està format per diverses parts:

  1. Escut: corbat per la màxima comoditat. Agradable per a la pell gràcies als grans orificis d'aire.
  2. Botó: s'il·lumina en la foscor per a que pares, mares i nadons el trobin fàcilment. Material 100% segur per a nadons. 
  3. Disseny MAM: gràcies a la seva forma simètrica, s'adapta fàcilment a la boca del nadó.
  4. Skinsoft silicona: alta acceptació dels nadons. Per donar una sensació de confiança.

A més, ve inclòs un portaxumets esterilitzador ben fàcil d'utilitzar: una mica d'aigua i 3 minuts al microones. 

Tots els productes de MAM es fabriquen amb materials lliures de BPA i BPS.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores