Determinació del risc cardiovascular a Igualada

Determinació del risc cardiovascular a Igualada

Farmàcia Adzet, servei de control del risc cardiovascular

El teu cor mou la teva vida, cuida-ho

Un altre dels serveis destacats en els que estem especialitzats és la prevenció del risc cardiovascular. Cuidar la teva alimentació i portar un estil de vida saludable són dues de les recomanacions bàsiques per evitar malalties.

Consells per reduir el colesterol

L'elecció alimentària és clau per regular els nivells de colesterol i no dependre de medicaments.

  • Restringir el consum d'aliments rics en colesterol, en greixos saturats i sobretot en greixos trans, que afavoreixen la seva formació.
  • Augmentar el consum de fibra soluble i insoluble, amb efecte d'arrossegament i de neteja digestiva i de sals biliars carregades de colesterol.
  • Ingerir aliments amb una alta presència d'antioxidants, per frenar l'oxidació dels lípids i l'enduriment de les artèries.
  • Consum habitual de certs aliments protectors: ous i peix blau, albergínia, civada, okra i algunes fruites.
  • En tot cas, per afavorir la recuperació hepàtica i no afeblir ni irritar més aquest òrgan, convé evitar: cafè, tabac, qualsevol tipus de beguda alcohòlica, vinagres (millor amanir amb suc de llimona o barreja de llimona i llima) i l'excés de sal.
sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores