Després de l’estiu em cau el cabell i no té vida, que faig?

klorane.jpg

Caiguda del cabell

Durant tot l’any, el cabell cau, es un procés de reemplaçament per uns de nous (ha de ser equilibrat, la caiguda amb el naixement d’un pel nou). Però hi ha moments en els que aquest procés pot estar condicionant per altres motius com:

  • Estrés físic i emocional
  • Alguns medicaments
  • Radiacions “ultravioleta”
  • Diferents malalties
  • Dietes baixes en proteïnes
  • Durant l’embaràs i després del part
  • Canvis d’estacions (juny i novembre)

 

La caiguda capil·lar és pot classificar en dos tipus:

  • Caiguda reaccional: causada per estrés, fatiga, post-part, etc. Aquesta es caracteritza per una caiguda massiva, sobtant i difusa, que passa després de l’esdeveniment (2 o 3 mesos) i és més comú en dones.
  • Caiguda progressiva (alopècia): hormonal, hereditària, etc. Es tracta d’una pèrdua difusa de la densitat capil·lar en algunes zones del cap. Es produeix una disminució de la densitat, i passa a la desaparició total de cabell. Aquesta és més comú en homes.

 

Desprès de l’estiu, s’accelera el cicle de creixement del cabell i coincideix amb una caiguda massiva i les conseqüències poden ser per la calor, ens rentem més el cabell per la platja, piscina, etc. I patim una gran caiguda del cabell, les dones al tenir-lo més llarg, és més impactant.

És important tenir en compte que és una pèrdua temporal i que en la majoria dels casos es recupera el cabell caigut.

Per aquest motiu, pots fer un tractament per ajudar a que aquest cabell creixi amb força.

 

Klorane té una NOVETAT amb la que aconseguiràs uns resultats òptims en pocs dies, “Complejo Tri-Activo anti-caída”, és perfecte per frenar aquesta caiguda del cabell gràcies al complex vitamínic B, que actua a l’arrel per estimular i afavorir el creixement d’un cabell sa.

Està format per quinina, cafeïna i arginina que millora la densitat del cabell estimulant el creixement i millorant la resistència. A més, estimula la micro circulació per augmentar l’absorció de nutrients per que creixi el cabell més ràpid i fort.

Està indicat per a pacients que tenen una caiguda crònica del cabell o zones que claregen. A partir de la 6ª setmana és nota una major resistència del cabell. El tractament dura 3 mesos, i s’aplica tres cops a la setmana directament al cuir cabellut. No embruta el cabell.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores