Cribatge de càncer de còlon

Farmàcia Adzet, prevenció de càncer de còlon

Diagnòstic precoç del càncer de còlon i recte

Al nostre afany per vetllar per la salut de tota la família, dins dels serveis farmacèutics als quals ens dediquem, hem volgut dedicar un apartat per la prevenció i cribatge de càncer de còlon. Realitzem les proves i test necessaris per la detecció precoç d'aquest tipus de malalties.

En què consisteix?

El càncer de còlon i recte és un dels més freqüents a la població a partir dels 50 anys. Si es diagnostica a temps es pot tractar i guarir. La majoria de vegades es desenvolupa a partir de petites lesions internes de l'intestí (pòlips) que poden sagnar sense produir molèsties. Gràcies al test de diagnòstic precoç del càncer de còlon i recte podem detectar la presència d'indicis d'un possible càncer mitjançant una senzilla prova que també pot realitzar-se a casa.

Vine a la Farmàcia Adzet d'Igualada per adquirir el test i els nostres professionals t'explicaran com fer-ho, és molt senzill.
sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores