Com puc tenir una pell espectacular per aquestes festes?

Pell radiant

És temps de festes i hem de estar espectaculars!!

Hi ha productes que ajuden a millorar l’aspecte durant unes hores, aconseguint un efecte “lifting” que fa que la pell es torni més radiant. Els productes estrella són les ampolles  flash. Germinal és una ampolleta d’acció immediata per aconseguir un aspecte deslumbrant al moment.

És tracta d’un producte líquid amb textura semblant a un sèrum, es presenta en ampolletes monodosi per un sol ús i que es recomana en ocasions especials on volem millorar l’aspecte i evitar la sensació de cansament.

Les ampolles Germinal són productes de bellesa que sempre cal tenir a l’abast.

Els resultats són instantanis i duren aproximadament 8 hores. La pell es torna més suau i hidratada, millora el to de pell i augmenta la lluminositat. És perfecte per utilitzar sota de la base de maquillatge i aconseguir resultats espectaculars.

Les ampolles estan formulades a base de:

  • Proteïna de blat de moro, que proporciona un efecte tensor i nutritiu a la pell
  • Factor hidratant natural, hidrata la pell mitjançant un conjunt de molècules hidrosolubles.
  • Extracte de llevat, és un bioactivador del metabolisme cel·lular i síntesi de col·lagen i elastina
  • Hammamelis, actiu natural ric en tanins i olis esencials.
  • Extracte de Hypericum, aporta propietats cicatritzants, bacteriostàtiques i bioestimulants que ajuden a aportar fermesa a la pell i allisar les línies d’expressió.
  • Extracte de ginseng, és un estimulant del metabolisme cel·lular que ajuda a renovar les cèl·lules , d’aquesta manera aconseguim un aspecte més jove i uniforme.

Les ampolles Germinal estan disponibles en envasos d’1 ampolla i en caixes de 5 i 10 unitats i a un preu apte per totes les butxaques.

 

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores