Aviat obriran les piscines i tinc un fong a l'ungla, algun tractament natural?

fongiarom.png

Cura de mans i ungles

Els fongs de les ungles és una afecció molt comú que afecta sobretot als peus, que estan provocades per uns paràsits anomenats dermatòfits, que creixen en ambients humits i amb molt calor.

Els fongs de les ungles poden ocasionar un canvi de forma, de color, de textura de l’ungla, en casos molts greus poden produir la destrucció o trencament de l’ungla

Causes d’ungles grogues que no sigui un fong:

  • Si patim problemes hepàtics, les ungles tindran un aspecte groguenc, però també tindrem la pell i el blanc dels ulls.
  • El contacte de les ungles amb el fum del tabac, les pot tornar d’aquest color.
  • Si ens pintem, ens posem ungles de gel o ens fiquem ungles postisses, debilita i no deixa respirar l’ungla, provocant que es posi de color groc.
  • Alguns medicaments provoca aquest color.
  • I una alimentació deficient de la vitamina A, proteïnes, ferro, zinc i calci.

Com evitar els fongs dels peus i ungles?

  • Mantenir una higiene de mans i peus preferiblement amb un gel de Ph neutre per evitar l’ irritació de la pell i la disminució de les defenses. Assecar molt bé els peus (sobretot entre els dits) després de la dutxa i de fer esport.
  • És important portar les ungles curtes i ben tallades per prevenir els fongs entre les ungles i l’aparició d’altres afeccions.
  • Si vas a la piscina, la platja, gimnàs, etc. I has d’anar al lavabo o dutxar-te, no t’oblidis de portar un calçat adequat per evitar el contagi dels fongs.
  • L’ús d’alguns productes específics com pols de talc, disminueix l’ humitat.
  • Utilitzar un calçat que deixi transpirar el peu i no suï tant.

 

FONGIAROM

La casa Pranarom té Fongiarom, un preparat d’olis essencials quimiotipats 100% purs i naturals, utilitzat per purificar i protegir la pell dels peus i sota les ungles.

Els olis per a ungles i peus sensibles son vàlids per al tractament i la cura de la pell danyada i per als fongs de les ungles dels peus i de les mans.

S’aplica de 2 a 5 gotes sobre la zona afectada dos vegades al dia fins que millori.

sho

Qui som?

La Farmàcia Adzet va ser inaugurada l'any 1974 al nº 7 de l'Avinguda Barcelona pel Dr. Tomas Adzet Porredon, Catedràtic de Farmacologia a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Actualment ens trobem al número 9 de la mateixa avinguda. Des dels seus inicis hem viscut els canvis que ha sofert el barri, coneixent als seus veïns i compartint el dia a dia. 

llegir més

Farmacia Adzet

  Avenida Barcelona, 9,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 803 09 47

Horari

Horari comercial:
De dilluns a divendres:
Matins de 9:00 a 14:00 hores
Tardes de 17:00 a 21:00 hores
Dissabtes:
Matins de 9:00 a 13:30 hores